Χειμερινό bazaar βιβλίου στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

3.2.17


Από την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου και για δύο ολόκληρες εβδομάδες, έως τις 16 Φεβρουαρίου 2017, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) θα υπάρχει bazaar βιβλίου με μοναδικές προσφορές βιβλίων για μικρούς και μεγάλους, σε πολύ χαμηλές τιμές!

Πιο συγκεκριμένα, από 2 έως 16 Φεβρουαρίου 2017:
• Δευτέρα-Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ
• Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι

Οι αναγνώστες θα βρουν σε τιμές έκπληξη κλασικά αριστουργήματα, βιβλία καταξιωμένων Ελλήνων συγγραφέων αλλά και βραβευμένα σύγχρονα έργα απ’ όλο τον κόσμο. Μεγάλα ονόματα που αξίζει να υπάρχουν σε κάθε βιβλιοθήκη, όπως οι νομπελίστες J. M. Coetzee και Alice Munro, αλλά και οι Paul Auster, Julian Barnes, Kate Atkinson, Zadie Smith, Ουίλιαμ Τρέβορ κ.ά., περιμένουν το αναγνωστικό κοινό σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Οι φανατικοί της αστυνομικής λογοτεχνίας θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μυθιστορήματα σημαντικών εκπροσώπων του είδους. Οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν επίσης ενδιαφέροντα δοκίμια, διεισδυτικές και εύστοχες αναλύσεις για μια πληθώρα επίκαιρων ζητημάτων, χρονικά, μαρτυρίες και συναρπαστικές βιογραφίες. Τέλος, οι νεότεροι αναγνώστες έχουν να επιλέξουν τίτλους από μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, εικονογραφημένα αλλά και εφηβικά βιβλία και φυσικά τα βιβλία της Disney με όλους τους αγαπημένους ήρωες.
Τέλος, στις προθήκες του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ θα βρείτε όλους τους τίτλους της πολύ επιτυχημένης σειράς Μεταίχμιο Pocket και πολλά ακόμα βιβλία σε χαμηλή τιμή.

Ευκαιρία να προμηθευτούμε βιβλία από αγαπημένους συγγραφείς σε πολύ χαμηλές τιμές και να χαλαρώσουμε στον ευχάριστα διαμορφωμένο Πολυχώρο. Γιατί ας μην ξεχνάμε πως… τα βιβλία είναι η καλύτερη συντροφιά και μας προσφέρουν πολλαπλά οφέλη!


Περισσότερα εδώ


You Might Also Like

10 σχόλια

  1. Δεν το γνώριζα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση! Πραγματικά μεγάλη τύχη για εμένα που θέλω να βρω καλά αστυνομικά τον τελευταίο καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλάκια πολλά μικρή μου! Καλό απόγευμα! ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι άλλοι πειρασμοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πειρασμοί δε θα πει τίποτα... Σκέψου μόνο πόσα αστυνομικά μπορεί να βρεις!

      Διαγραφή
  4. Τιιιιιιιιι!? Πλάκα κάνεις!? Τέλειο! Εννοείται πως θα πάμε!!! ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ θέλω πολύ, σκέφτομαι όμως ότι ήδη έχω πάρα πολλά αδιάβαστα να περιμένουν... :(

      Διαγραφή
  5. Δεν το ήξερα. Θα προσπαθήσω όμως να πάω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου, εγώ δε θα τολμήσω μάλλον... γιατί και μόνο που θα μπω, θα πάθω αμόκ και θα τα θέλω όλα! Καταλαβαίνεις το δράμα μου; χαχα!

      Διαγραφή

Στην παρέα των Top Blogs